News55

Välkommen till nya News 55

News 55
Nu tar News 55 ny fart i och med att redaktionerna och teknikplattformen integreras med Dagens PS. (Foto: Dagens PS)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 11 apr. 2024Publicerad: 11 apr. 2024

Som du säkert ser så har vi infört många nya förändringar här på sajten och nu har du som läsare möjlighet att hjälpa oss att bli ännu bättre.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Nu rivstartar vi våren med många nyheter för News 55. Som många säkert vet har News 55 slagits samman med Sveriges näst största digitala affärstidning Dagens PS. Vilket innebär några förändringar som exempelvis:

  1. Ny design
    Som du säkert noterar har vi från idag byggt en helt ny hemsida med ny design.
  2. Ny redaktion och ännu mer relevant innehåll
    News55 som drivs utifrån samma redaktion som Dagens PS. Eftersom Dagens PS är en affärstidning kommer vi bland annat att lyfta mer ekonomiartiklar.
  3. Ny chefredaktör
    Sammanslagningen innebär även att Dagens PS chefredaktör Mikael Gullström även blir chefredaktör för News 55.

”News 55 har haft en trogen läsarskara och nu ska vi skapa ännu större mervärde. De senaste åren har Dagens PS växt med över 500 procent och ambitionen är att News 55 ska utvecklas på samma sätt”, säger vd Fredrik Lundberg vid lanseringen av nya sajten.

Givetvis fortsatt det bästa från Artur och Ulf

Den nya redaktionen ska fortsätta göra det News55 gjort bra plocka det bästa från de folkkära skribenterna Artur Ringart och Ulf Elfving.

”Vi har fullt förtroende för att Micke ska ta över som chefredaktör och ansvarig utgivare för News55 och bidra med samma utveckling som för Dagens PS”, säger Fredrik Lundberg, vd och tidigare ansvarig utgivare för News 55.

Nu när vi står i startgroparna för nya News 55 vill vi på redaktionen höra vad du som läsare tycker. Vad vill du läsa mer om och vad vill du läsa mindre om? 

Klicka här för att komma till läsarundersökningen

Som tack för att du är med och svarar på våra frågor har du möjlighet att vinna ett par AirPods till ett värde av cirka 2 200 kronor. Vi ser fram emot att lära känna er läsare mer och höra era viktiga åsikter. 

Vi ser fram emot att ha dig som fortsatt läsare av nya News 55.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS