A-
A+

Banderas i "Indiana Jones 5"

Antonio Banderas medverkar i 'Indiana Jones 5'. Inspelningarna pågår i sommar i Storbritannien, och filmen beräknas få premiär i juli 2022. Arkivbild.
Antonio Banderas medverkar i "Indiana Jones 5". Inspelningarna pågår i sommar i Storbritannien, och filmen beräknas få premiär i juli 2022. Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

Antonio Banderas är den senaste i raden av stjärnor att ansluta sig till den nya "Indiana Jones"-filmen. Men vilken roll Banderas kommer att spela är ännu inte känt, skriver NME.

Självaste Indiana Jones spelas av Harrison Ford, som har fått ta en paus från inspelningarna efter att ha skadat sin axel under en repetition av en av filmens slagsmålsscener.

Bland de andra skådespelarna finns danska Mads Mikkelsen, "Fleabag"-stjärnan Phoebe Waller-Bridge och Boyd Holbrook.

Precis som tidigare "Indiana Jones"-filmer är det den flerfaldige Oscarsvinnaren Steven Spielberg som regisserar. Den första filmen, "Jakten på den försvunna skatten", kom 1981 och den senaste, "Indiana Jones och kristalldödskallens rike", hade premiär 2008.

För musiken står mästerkompositören John Williams som även skrivit musiken till de fyra första filmerna, och till "Star wars" bland mycket annat.

Premiären av "Indiana Jones 5" har skjutits upp flera gånger men är nu beräknad till juli 2022.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!