A-
A+

Benjamin Ingrosso tog över "Allsång på Skansen"

Sanna Nielsen och Benjamin Ingrosso framförde allsången 'Härligt, härligt men farligt, farligt' på tisdagens 'Allsång på Skansen'.
Sanna Nielsen och Benjamin Ingrosso framförde allsången "Härligt, härligt men farligt, farligt" på tisdagens "Allsång på Skansen".
AllsångenTT

Benjamin Ingrosso, Bobbysocks och Landgren/Tolstoy/Sand var några av artisterna i tisdagens "Allsång på Skansen".

Dessutom bjöds det på en folkkär och nostalgisk musikresa genom Sverige.

Annons

Annons

Viktoria Tolstoy, Nils Landgren och Ida Sand under tisdagens 'Allsång på Skansen'.
Viktoria Tolstoy, Nils Landgren och Ida Sand under tisdagens "Allsång på Skansen".
Bobbysocks, bestående av Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh, drog i gång publiken med sin schlagerdänga 'La det swinge'.
Bobbysocks, bestående av Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh, drog i gång publiken med sin schlagerdänga "La det swinge".
Sanna Nielsen och Daniela Rathana under tisdagens 'Allsång på Skansen'.
Sanna Nielsen och Daniela Rathana under tisdagens "Allsång på Skansen".
Benjamin Ingrosso under 'Allsångscenen är din' på Skansen.
Benjamin Ingrosso under "Allsångscenen är din" på Skansen.

Programledaren Sanna Nielsen värmde upp allsångskvällen med Sven-Ingvars "Börja om från början", innan Benjamin Ingrosso därefter tog över scenen med låten "Långsamt farväl".

Men låttitlarna till trots skulle det roliga inte ta slut så snabbt. Efter uppträdandet kom de båda in på ett samtalsämne om kanelbullar och mjölk, vilket tog en oväntad vändning, när Ingrosso gjorde en skämtsam anspelning på Sanna Nielsens graviditet:

Du har ju redan en bulle och lite mjölk, säger han.
Ja, det har har jag ju faktiskt. Snyggt, Benjamin, svarade hon skrattande.

Musikresa från norr till söder

Komikern Maria Möller och Nielsen guidade därefter publiken på en musikresa genom Sverige, där de avfyrade folkkära låtar om bland annat Österlen, Tylösand, Småland, Roslagen, Åre och Vilhelmina.

Nils Landgren, Viktoria Tolstoy och Ida Sand framförde Stevie Wonders "Don't you worry 'bout a thing", med Landgren på trombon kvällen till ära.

Schlagerduon Bobbysocks, med Elisabeth Andreassen och Hanne Krogh, svingade i gång publiken rejält med sitt "Eurovision"-vinnarbidrag "La det swinge" från 1985.

Allsångsscenen gästades också av popduon Smith & Thell, som framförde "Nangilima" och Daniela Rathana som bjöd på låten "Kyss!"

Annons

Annons

Ingrosso tar över

Några av allsångerna som framfördes var "Sol, vind och vatten", "I natt jag drömde något som" och Björn Skifs hitlåtar "Härligt, härligt men farligt, farligt" och "Michelangelo".

Benjamin Ingrosso tog efter sändningen över scenen i programmet "Allsångsscenen är din".

Jag ska få sjunga i en timme, vilket är helt sjukt. Klockan nio får man stå och dansa och sjunga med, säger han i "Allsång på Skansen".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!