A-
A+

Blac Chyna i rätten – stämmer Kardashians

Kris Jenner, matriarken i familjen Kardashian, är stämd av Blac Chyna, som hävdar att Jenner förstört hennes tv-karriär. Arkivbild.
Kris Jenner, matriarken i familjen Kardashian, är stämd av Blac Chyna, som hävdar att Jenner förstört hennes tv-karriär. Arkivbild.
NöjeTT

Modellen och den före detta reality-stjärnan Blac Chyna stämmer valda delar av familjen Kardashian på 100 miljoner dollar. Hon anser att framför allt mamma Kris Jenner har förstört hennes karriär.

Annons

Annons

I rättegången, som tagit sin början i Los Angeles, hävdade Blac Chynas advokat att Kris Jenner konspirerade för att få till nedläggningen av "Keeping up with the Kardashians" spin-off-serie "Rob & Chyna".

Den kretsade kring sonen Rob Kardashian och Blac Chyna, eller Angela White som hon egentligen heter, som då var ett par, rapporterar AP.

Kris Jenner ville få "Rob & Chyna" nedlagd. Och hon tog in sina tre döttrar för att hjälpa till att åstadkomma det, sade Chynas advokat Lynne Ciani till juryn.

De tilltalades advokat, Michael G Rhodes, hävdade att serien lades ned för att paret gjorde slut:

Det finns inget "Rob & Chyna" om inte paret Rob och Chyna finns.

Blac Chyna stämmer familjen Kardashian på 100 miljoner dollar i stämningsansökan, som först lämnades in 2017, med påståenden om bland annat ärekränkning.

Båda sidor är överens om att den 4 december 2016 är ett nyckeldatum. Då firade Chyna och Rob Kardashian att deras show skulle få en andra säsong men hamnade i ett våldsamt storbråk, som permanent skadade deras förhållande.

De olika redogörelserna för den dagen kommer att ta upp mycket av rättegången som förväntas pågå i sju till tio dagar. Alla de fyra åtalade, Kris Jenner och döttrarna Kim Kardashian, Khloe Kardashian och Kylie Jenner, kommer att höras.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.