A-
A+

Cardi B döms för misshandel

Cardi B döms för att ha misshandlat två strippor. Arkivbild.
Cardi B döms för att ha misshandlat två strippor. Arkivbild.
NöjeTT

Cardi B har erkänt sig skyldig i fallet där hon anklagats för att ha misshandlat två strippor på en klubb i New York 2018. Enligt NME erkände rapartisten för att undvika villkorlig dom – eller till och med fängelsestraff.

Annons

Annons

Hon döms till 15 dagars samhällstjänst samt får besöksförbud mot de två kvinnorna.

"En viktig del i att växa upp är att ta ansvar för sina handlingar. Det är något jag som mamma försöker inskärpa i mina barn, men jag måste föregå med gott exempel. Jag har tagit dåliga beslut tidigare i mitt liv och jag är inte rädd för att erkänna det", säger Cardi B i ett uttalande.

Dock har stjärnan tidigare nekat till anklagelserna. 2019, när fallet togs upp till rättegång, sade hon sig vara helt oskyldig.

Cardi B hamnade i konflikt med två systrar som arbetade på strippklubben i augusti 2018. Hon beskyllde en av kvinnorna för att ha haft en affär med hennes make, rapparen Offset, och beordrade sitt följe att kasta flaskor och stolar mot den ena av de två systrarna. Gänget återvände till klubben två veckor senare och attackerade då den andra systern.

Händelsen är inte den enda gången som Cardi B bråkat offentligt. På en fest under modeveckan i New York 2018 attackerade hon rapparen Nicki Minaj och kastade en sko mot henne.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.