CNN: Tv-veteranen Larry King sjuk i covid-19

Larry King i en bild från 2017.
Larry King i en bild från 2017.
NöjeTT

Den amerikanska tv-kanalen CNN:s legendariska intervjuare Larry King vårdas på ett sjukhus i Los Angeles efter att ha insjuknat i covid-19.

Annons

Annons

Annons

Annons

Det uppger en källa som står Kings familj nära, rapporterar CNN. Kings tre söner har inte kunnat besöka sin far på grund av sjukhusets regler.

Den 87-årige före detta programledaren har varit inlagd i över en vecka, enligt källan. King har länge haft svåra hälsoproblem och tillhör flera riskgrupper. Han har diabetes, har drabbats av flera hjärtattacker och behandlades för några år sedan för lungcancer. 1987 genomgick han dessutom en femfaldig bypassoperation.

King ledde CNN-programmet "Larry King live" i 25 år, fram till 2010. I över 6 000 avsnitt intervjuade han alltifrån presidentkandidater och idrottare till kändisar och filmstjärnor.

Förra året drabbades familjen hårt, då två av Kings barn avled med bara några veckors mellanrum. Hans 65-årige son Andy King gick bort i en hjärtattack i juli och och augusti avled 52-åriga dottern Chaia King kort efter att hon diagnosticerats med lungcancer.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons