A-
A+

Daniel Zaar stannar i Rögle

Daniel Zaar stannar i Rögle. Arkivbild.
Daniel Zaar stannar i Rögle. Arkivbild.
IshockeyTT

Efter månader av spekulationer är det nu klart – Daniel Zaar stannar i Rögle. Förhandlingarna med hans ryska klubb är klara och han har skrivit på för fyra år i Ängelholm.

Annons

Annons

Zaar var en av de spelare som bytte ryska KHL för lånesejour i SHL förra säsongen, efter Rysslands invasion av Ukraina. Efter säsongens slut har det hållits förhandlingar med Nizjnij Novgorod, som nu gett frukt.

"Det känns jättebra, skönt att alla bitar är på plats och att slippa gå runt och tänka på det här. Nu vet jag vad jag ska göra framöver. Det är här jag vill vara så det var ett ganska enkelt beslut att välja just Rögle. Detta är hemma för mig, jag känner mig trygg här, vi får ett bra lag och har chans att vinna. Det är det man spelar för", säger Zaar i ett pressmeddelande.

Under förra säsongen gjorde han tre mål och 12 assist på 16 matcher i grundserien för Ängelholmsklubben.

"Zaar är en av ligans bästa ytterforwards och visade det väldigt mycket när han kom tillbaka till oss i våras. Han tillför fart, teknik och en målinstinkt till vår laguppställning och är en spelare som alla vill spela med", säger Rögles sportchef Chris Abbott.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.