A-
A+

De vann "Alla mot alla"

Jesper Rönndahl och Josefin Johansson lyfter segerbucklan i 'Alla mot alla'. Pressbild.
Jesper Rönndahl och Josefin Johansson lyfter segerbucklan i "Alla mot alla". Pressbild.
TvTT

Efter en nervkittlande final som slutade med utslagsfråga kunde segrarna i "Alla mot alla" äntligen koras. Komikerna Josefin Johansson och Jesper Rönndahl fick jublande – men också rätt utmattade – lyfta den tunga segerbucklan.

Annons

Annons

Hur gamla är Putin, Merkel och Biden – tillsammans?

Det var utslagsfrågan som fällde avgörandet i "Alla mot alla". Josefin Johansson och Jesper Rönndahl gissade på 211 år och lyckades pricka nästan helt rätt. Motståndarlaget hade en sämre gissning om de tre åldrade statscheferna som tillsammans är imponerande 212 år gamla.

Det var en sådan prövning för nerver och själ att när sista frågan var ställd var vi mest glada över att det var slut. När det sedan visar sig bli lika igen och det ska bli utslagsfråga, ja, då var vi redo att lägga oss ned på golvet och aldrig säga ett ord till, säger Josefin Johansson.

I finalen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons okonventionella frågesportsprogram i Discovery och Discovery Plus tävlade komikerduon mot Gry Forssell och Micke Tornving. Det blev alltså en hård fajt, men ett vinnande koncept i tävlingen har varit att "ha med sig någon du kan skoja med", konstaterar Johansson.

Jesper Rönndahl är en smula förvånad över känslorna som rördes upp under finalen.

Det var mycket mer påfrestande och nervigt än vad jag någonsin hade kunnat tro. Och så blev jag även så mycket gladare än jag kunde anat, säger han.

I den senaste säsongen har ett stort uppbåd kändisar medverkat, bland andra Jonatan Unge och Hanna Hellquist och Jenny och Niklas Strömstedt.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!