Dj:n Charlie Sloth stöttar rejvande barn

En tolvårig dj som blev av med sin utrustning får hjälp av en äldre kollega. Arkivbild.
En tolvårig dj som blev av med sin utrustning får hjälp av en äldre kollega. Arkivbild.
MusikTT

När den brittiske programledaren, dj:n och musikproducenten Charlie Sloth fick höra talas om tolvårige Cael Bell, som fick sin utrustning konfiskerad efter att ha ordnat ett rejv på sin skoltoalett, bestämde sig Sloth för att agera.

Annons

Annons

Annons

Annons

I ett Instagraminlägg hyllar Sloth Bell och uppmanar sina nästan 800 000 följare att hjälpa honom hitta kontaktuppgifter till tolvåringen. I en uppdatering skriver Sloth sedan att han har fått kontakt med familjen och kommer att skicka ny dj-utrustning till Bell.

Det var tidigare denna månad som flera medier rapporterade om Cael Bells skolrejv i Manchestertrakten.

Tolvåringen ska ha använt appen Snapchat för att bjuda in "alla pojkar i årskurs 8", varpå de festat loss med läsk och godis i ungefär en halvtimme innan kalaset avbröts av lärare och utrustningen konfiskerades.

"När vi frågade honom varför han gjorde det sade han att skolan var tråkig och att de inte hade något att göra på lunchrasten. Vi är bara stolta över att vår son kunde sätta ett leende på så mångas läppar efter ett tufft år. Om du inte kan skratta åt det är det någonting fel på dig", skriver mamman Louise Bell på Facebook.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons