News55

Domarchefen ger Häcken rätt: Ingen straff

Artikelbild
Djurgårdens Marcus Danielson kvitterade på tilläggstid mot Häcken – en straff som Djurgården inte skulle fått. (Foto: Claudio Bresciani/TT)
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 09 apr. 2024

Adam Lundkvist var säker på sin sak: bollen tog på bröstet. Nu får han rätt av domarchefen Stefan Johannesson, som menar att Djurgårdens sena straffkvittering i det allsvenska mötet hemma med Häcken var feldömd av Mohammed Al-Hakim och assisterande Fred…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Domarchefen ger Häcken rätt: Ingen straffClaudio Bresciani/TTDjurgårdens Marcus Danielson kvitterade på tilläggstid mot Häcken – en straff som Djurgården inte skulle fått.FotbollTT

Adam Lundkvist var säker på sin sak: bollen tog på bröstet.

Nu får han rätt av domarchefen Stefan Johannesson, som menar att Djurgårdens sena straffkvittering i det allsvenska mötet hemma med Häcken var feldömd av Mohammed Al-Hakim och assisterande Fredrik Klyver.

Bästa beslutet hade varit att inte blåsa straff. Spelaren gör sig inte större med hjälp av armen, säger han till Göteborgs Posten.Assisterande tyckte där och då att armbågen var utanför kroppen, men det tycker inte vi, och inte han heller när han sett det i efterhand.

Hisingslaget tappade 3–0 till 3–3 efter två snabba mål av inhopparen Tokmac Nguen och sedan Marcus Danielsons straff i 94:e minuten.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS