El Refai och Wahlgren panel i TV4-satsningen

Nour El Refai är tillsammans med Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw jury för 'Masked singer' i TV4. Arkivbild.
Nour El Refai är tillsammans med Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw jury för "Masked singer" i TV4. Arkivbild.
TvTT

Det internationella tävlingsformatet "Masked singer" kommer till Sverige och TV4.

Nu står det klart att programmets expertpanel består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.

Annons

Annons

I programmet uppträder tolv välkända profiler i masker föreställande olika figurer. Deras identitet avslöjas varken för tittarna eller för programledaren David Hellenius. Expertpanelens uppgift är att avslöja vem som döljer sig bakom utklädnaden.

"Som ansiktsblind känner jag att detta program är något för mig. Äntligen kan min skämmiga akilleshäl bli min styrka! Jag kommer kasta mig ut i detta och lyssna öronen av mig", säger juryns Felix Herngren i ett pressmeddelande.

I slutet av varje avsnitt tvingas en deltagare ta av sig masken och avslöja sin identitet. Till sist koras en segrare – som också blir den sista personen att ta av sig masken.

"Känns väldigt spännande att få vara en del av det här knasiga och häftiga programmet. Jag tror att jag, Pernilla, Måns och Felix kommer komplettera varandra perfekt. Ser så mycket fram emot att se alla masker, höra dem sjunga och framförallt att sen få se vilka som döljer sig bakom", säger Nour El Refai.

"Masked singer"-formatet visas sedan tidigare i flera länder världen över. I Sverige har programmet premiär på TV4 under våren 2021.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons