A-
A+

EM-guldmedaljör uppges petad över sin attityd

Målvakten Hannah Hampton, höger, uppges vara petad från landslaget på grund av hennes beteende och attityd i laget. Arkivbild.
Målvakten Hannah Hampton, höger, uppges vara petad från landslaget på grund av hennes beteende och attityd i laget. Arkivbild.
FotbollTT

Hannah Hampton, 21, var med och vann EM-guld med England i somras.

Nu är målvakten petad – på grund av sitt beteende och sin attityd, skriver The Guardian.

Annons

Annons

Enligt tidningen kommer 21-åringen mest troligt inte spela mer så länge Sarina Wiegman är förbundskapten.

Vidare skriver The Guardian att Hampton har orsakat problem med sitt beteende och sin attityd även i klubblaget Aston Villa.

Målvakten har inte spelat för Aston Villa sedan 25 september och lämnades utanför truppen i helgens match mot Chelsea. Hampton såg matchen från läktaren trots att tränaren Carla Ward har sagt att 21-åringen blev tillsagd att stanna hemma.

Hampton var inte heller en del av Englands trupp i vänskapslandskamperna mot USA och Tjeckien i oktober och hon kommer alltså nu, enligt tidningen, även petas från den trupp som Wiegman presenterar på tisdag inför matcherna mot Japan och Norge i november.

England vann EM-guld på hemmaplan efter att ha besegrat Tyskland med 2–1 i finalen, då var Hampton med som avbytare, vilket hon även var i alla matcher utom en under turneringen.

Mary Earps var Englands förstamålvakt under mästerskapet i somras.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.