A-
A+

Embracers vd halvnöjd med "Saints row"

'Saints row' har inte blivit den succé som Embracers vd hoppades på.
"Saints row" har inte blivit den succé som Embracers vd hoppades på.
SpelTT

Embracers vd Lars Wingefors kan vara nöjd med försäljningen av "Tiny Tinas wonderland", men är mindre nöjd med hur det gått för "Saints row".

Annons

Annons

Embracers vd Lars Wingefors ser en del positiva tecken när det gäller spelmarknaden, trots att branschen kan påverkas av minskad köpkraft.

Det verkar vara ett bättre flöde av ny hårdvara till marknaden, som kommer att hjälpa konsolsidan. Det verkar bli mer än vad vi trodde för några månader sedan, sade han i samband med att bolaget höll årsstämma tidigare i veckan.

Han är inte nöjd med släppet av actionspelet "Saints row", som skapats av amerikanska Volition, en av 130 studior som bolaget äger.

Jag hade hoppats på ett bättre mottagande av spelet, det har varit väldigt polariserat.
Å ena sidan är jag glad att många spelare och fans är glada, men jag är samtidigt lite ledsen över att se en del ledsna.
Vi är rätt tidigt i släppfönstret. Vi samlar fortfarande in data. Det är en massa buggfixande, det är mer innehåll som kommer. På finansiella sidan känner jag mig säker på att vi kommer att tjäna in investeringen. Kommer vi ha lika bra avkastning som vi sett i andra investeringar? Troligtvis inte.

Mer nöjd kan man tänka sig att Vingefors är med Gearbox senaste titel, "Tiny Tina's wonderlands", som blandar actionskjutande med brädspel.

"Wonderlands" krossade alla våra förväntningar, både kritiskt och kommersiellt, sade Gearbox vd och grundare Randy Pitchford vid stämman, och tillade att fler spel i den nya serien redan är under utveckling.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.