A-
A+

Enkät: Brukar du handla begagnat?

Sofie Brundell.
Sofie Brundell.
EkonomiTT

Annons

Annons

Wilma Ulfberg.
Wilma Ulfberg.
Dale Evans.
Dale Evans.
Peter Olsson.
Peter Olsson.

Sofie Brundell, 24 år

Det är blandat. Till hemmet, inredning, tycker jag att det är ganska kul. Jag kan tycka att det är jobbigt med kläder för att det blir övermäktigt. Med prylar är det lite lättare. Det här är ju en välsorterad second hand. Det kan ibland vara second hand-butikers nackdel att det bara är ett hopkok av möbler, kläder och prylar och då måste man ha en annan energi.

Wilma Ulfberg, 23

Jag kan tycka att det är kul för att man kan hitta mer unika plagg, och sen så kan jag känna med inredning att det är nice att få in den designen som kommer från en annan period, eller som har annan design. Det kan vara väldigt roligt.

Dale Evans, 42

Det gör jag, men vanligtvis inte glasögon. Men jag skulle inte utesluta det, haha. Jag tycker att det är bra för att det är bra för miljön och vanligtvis mycket billigare. För mig personligen så har jag börjat tänka mer på miljön sedan jag fick barn, jag äter mer vegetarisk mat och att handla på second hand är en annan del av det.

Peter Olsson, 57

Jag har köpt kläder någon gång, men det var ett tag sedan. Sen skivor, och jag har ju varit på något loppis och sånt. Men ingenting regelbundet. Jag kan tänka mig att handla mer om det är bra grejer.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!