A-
A+

F1 ändrar regler efter misslyckat kändissnack

Megan Thee Stallion. Arkivbild.
Megan Thee Stallion. Arkivbild.
BilsportTT-Reuters

Formel 1 stoppar kändisar från att ha med sig sina livvakter vid minglet vid startfållan inför ett lopp, enligt en källa till nyhetsbyrån Reuters.

Annons

Annons

Bakgrunden är att brittiska Skys kommentator Martin Brundle lite bryskt blev åthutad av rapparen Megan Thee Stallions personal vid tävlingen i Austin i amerikanska Texas nyligen.

62-årige Brundle, tidigare stallkamrat med Michael Schumacher, är något av en profil i sammanhangen, där han med mikrofonen i högsta hugg ställer frågor till dem som dyker upp vid de kändistäta tillfällena.

Brundle lyckades ställa en fråga till den amerikanska rapparen, trots att en livvakt försökte att stoppa honom. När han försökte ställa ytterligare en fråga blev han dock tillsagd att det inte gick för sig av en i hennes personal.

Enligt Reuters källa kommer inte längre livvakter att tillåtas i startfållan, med hänvisning till det begränsade utrymmet och covidrestriktioner.

"För att undvika alla tvivel så bryr jag mig inte om vem som besöker F1:s startfålla, ju fler desto bättre. Prata med mig, ignorera mig, knuffa, vinka, krama, kalla mig öknamn, vad än som gör dig glad. Allt jag begär är att du njuter av stämningen, och tar vara på privilegiet. Jag har inte bett om några protokolländringar", skriver kommentatorn på Twitter.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.