A-
A+

Florida vann efter underläge mot Rangers

Floridas Anton Lundell firar sitt mål mot New York Rangers.
Floridas Anton Lundell firar sitt mål mot New York Rangers.
IshockeyTT

Florida låg under inför den avslutande perioden när New York Rangers var på besök i nattens NHL-ishockey. Men med en målspurt i tredje lyckades Florida vända och vinna, något man är bäst på i ligan.

Comeback-kungarna, jag antar att det är vår grej, säger Floridas MacKenzie Weegar.

Annons

Annons

New York Rangers tog inledningsvis kommandot över matchen mot Florida på bortaplan och ledde med 2–1 inför sista periodvilan efter ett mål av Mika Zibanejad.

Men Florida kom både ikapp och gick om i tredje och vann matchen med 4–3. Ett vinnande koncept för Florida, som den här säsongen är det lag i NHL som hittills har tagit sig från underläge inför sista perioden till vinst flest gånger.

Jag är stolt över hur alla kämpade i kväll när de kom ut ur den (sista) pausvilan, säger Floridas MacKenzie Weegar, som satte sitt första mål för säsongen med sitt 2–2.
Det var rätt imponerande av alla. Vi visste att det skulle bli körigt. Vi visste att vi var tvungna att hantera matchen på ett bra sätt. Och sedan i den tredje perioden – comeback-kungarna, jag antar att det är vår grej, fortsätter han.

Innan Rangers Chris Kreider snyggade till slutresultatet i slutminuten, assisterad av Zibanejad – ledde Florida med 4–2.

Jag är riktigt nöjd med de två första perioderna, så klart, säger Rangers tränare Gerard Gallant.
Jag tyckte det var en bra match av båda lagen och både framåt och bakåt, bra målvaktsspel, riktigt stabilt spel från båda lagen. I den tredje tappade vi det lite och gjorde ett par misstag, fortsätter han.

Anton Lundell gjorde ett mål för Florida, lagkamraten Gustav Forsling noterades för två assist.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.