A-
A+

Förare hittad av polishund efter frontalkrock

Fem personer skadades vid frontalkrocken utanför Sundsvall. Arkivbild.
Fem personer skadades vid frontalkrocken utanför Sundsvall. Arkivbild.
OlyckorTT

Annons

Annons

Polisen har inlett en förundersökning om bland annat grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri, smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada efter en frontalkrock på E14 väster om Sundsvall, skriver polisen på webben.

Polisen har även hållit i förhör med vittnen till olyckan, säger Maria Linné, presstalesperson vid polisen, till Sundsvalls Tidning.

Olyckan ägde rum vid fyratiden på lördagsmorgonen. Fem personer fick föras till sjukhus, varav en kvinna i 60-årsåldern, som enligt Region Västernorrland har livshotande skador. Även fyra män i 20-årsåldern vårdas på sjukhus, varav tre är allvarligt skadade.

Ingen person har delgivits misstanke om brott, enligt polisen.

Enligt Sundsvalls Tidning, som hänvisar till ett inlägg på Facebook gjort av polisens hundgrupp, lämnade föraren platsen men blev spårad av en polishund.

"Ett vaket vittne har sett var föraren gick ut i skogen och Modig kan ta upp spåret. Modig kommer ganska omgående fram till ett staket och talar med skall om för de som är med honom att det är en person där inne i terrängen."

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova vårt medlemskap i en månad för endast en krona!