A-
A+

Gjorde barnförbjuden version av humorklassiker

Robin Williams hyllades för sin insats i filmen 'Mrs Doubtfire' som kom 1993. Regissören Chris Columbus bekräftar nu att den spelades in i flera olika versioner. Arkivbild.
Robin Williams hyllades för sin insats i filmen "Mrs Doubtfire" som kom 1993. Regissören Chris Columbus bekräftar nu att den spelades in i flera olika versioner. Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

Finns det en "barnförbjuden" version av humorklassikern "Välkommen Mrs Doubtfire" eller inte? Sedan en tid har det debatterats om det är sant att regissören Chris Columbus gjorde en version av filmen där Robin Williams tilläts improvisera med betydligt grövre skämt än i den variant som slutligen fick biopremiär.

I en intervju med EW bekräftar Columbus nu att det fanns flera olika versioner av filmen.

Sanningen är att Robin och jag hade ett avtal om att han skulle göra två, tre inspelningar efter manus. Och sedan sade han "nu får du låta mig leka". Och vi brukade i grund och botten göra 15 till 22 varianter, berättar Chris Columbus.

Ibland innebar det att den amerikanske skådespelaren gick in på barnförbjudet territorium, konstaterar han. Columbus tror inte på att släppa de andra versionerna av filmen, men är öppen för att göra en dokumentärfilm om hur det gick till när "Mrs Doubtfire" spelades in i början av 1990-talet.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!