Här är deltagarna i "Ex on the beach"

Den kommande säsongen av 'Celebrity ex on the beach' är inspelad i Sverige.
Den kommande säsongen av "Celebrity ex on the beach" är inspelad i Sverige.
TvTT

För första gången har en säsong av "Ex on the beach" spelats in i Sverige. På grund av coronapandemin fick inspelningarna av den kommande säsongen av "Celebrity ex on the beach" förläggas till en lyxvilla i Stenungsund på västkusten i stället för på Mauritius.

Annons

Annons

Det är andra gången som produktionen är en slags kändisvariant av programmet, med deltagare från tidigare säsonger eller från de andra realityprogrammen "Paradise hotel" och "Love island".

"Förra säsongen av 'Celebrity ex on the beach' blev en stor tittarsuccé, som engagerade och rörde om. Vi är därför otroligt stolta och glada att kunna erbjuda våra fans ännu en säsong i samma färgstarka, känsloladdade och stjärnspäckade kaliber och särskilt i dessa tider, när vi behöver en ljuspunkt i höstmörkret att se fram emot. Aldrig någonsin har en sommar i Sverige varit lika het, som när våra fantastiska, modiga, ärliga och karismatiska stjärnor samlades i Stenungsund", säger Susanne Söderberg, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Bland deltagarna återfinns bland andra Hannah Klostermann som vann "Paradise hotel" 2019, Marcus "Mcuze" Johansson som vann 2020 och Andrijano “Adde” Mijanovic som varit med i både "Ex on the beach", "Ex and the city" och "Ex on the beach – kärleksparen".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons