A-
A+

Inbrott ledde polis till knarkgömma i förråd

Inbrottsanmälan ledde polisen till ett källarförråd med sex kilo cannabis och hundratals tramadoltabletter. Arkivbild.
Inbrottsanmälan ledde polisen till ett källarförråd med sex kilo cannabis och hundratals tramadoltabletter. Arkivbild.
DomTT

Annons

Anmälan om ett inbrott ledde polisen till ett källarförråd med narkotika värd uppemot en miljon kronor. Nu döms ett Malmöpar till fängelse, skriver Sydsvenskan.

En 27-årig Malmöbo ringde i våras polisen och anmälde att hans ytterdörr var uppbruten. Polispatruller kom till platsen och hittade knarkrester i 27-åringens lägenhet. Det beslutades därför om husrannsakan och en sökhund sökte förutom lägenheten även igenom källaren med förråd.

Hunden markerade vid ett källarförråd som tillhörde en kvinna i samma trappuppgång. I det låg en påse fylld med drygt sex kilo cannabis, hundratals tramadoltabletter och tabletter av det narkotikaklassade läkemedlet pregabalin. Värdet på gatan uppskattas till närmare en miljon kronor.

Kvinnan, hennes pojkvän och 27-åringen åtalades för grovt narkotikabrott. Kvinnan och pojkvännen döms till två år och tre månaders fängelse vardera, medan 27-åringen frikänns eftersom han uppgav att han bara köpt narkotika av paret och inte hade med källarförrådsgömman att göra.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.