A-
A+

Inga fler "Fast"-filmer för Dwayne Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson är färdig med 'Fast & Furious'-serien. Anledningen tros vara ett långdraget bråk med skådespelaren Vin Diesel. Arkivbild.
Dwayne "The Rock" Johnson är färdig med "Fast & Furious"-serien. Anledningen tros vara ett långdraget bråk med skådespelaren Vin Diesel. Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

Dwayne "The Rock" Johnson har bekräftat att han inte tänker göra fler "Fast & Furious"-filmer, skriver The Independent.

Nyheten kommer efter åtskilliga rapporter om spänningar mellan Johnson och Vin Diesel, som även är producent till filmserien. De två skådespelarna har haft svårigheter att komma överens i tio år.

Dwayne Johnson anslöt till filmserien 2011 i "Fast five" som Luke Hobbs, en prisjägare på uppdrag att fånga in Vin Diesels rollperson Dominick Toretto och hans team. Johnson fortsatte till "Fast & furious 6", "Fast & furious 7" och "Fast & furious 8 (The fate of the furious)". Han spelade även en av två huvudroller i spin-offen "Hobbs & Shaw".

Diesel och Johnsons gamla groll triggades nyligen igen efter att Diesel tagit åt sig äran för Johnsons prestation i "Fast five", enligt Diesel var allt tack vare hans "tuffa kärlek" till Johnson under inspelningen.

Johnson svarade: "Jag skrattade och jag skrattade gott. Jag tror att alla skrattade åt det där. Och jag lämnar det så. Jag önskar dem allt gott med 'Fast 9' och 'Fast 10' och 'Fast 11' och resten av alla 'Fast & Furious'-filmer som de kommer att göra utan mig".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Spara 100 kronor på ett helår – ingen bindningstid!