A-
A+

Lukaku “missnöjd” med situationen i Chelsea

Romelu Lukaku är missnöjd med situationen i Chelsea. Arkivbild.
Romelu Lukaku är missnöjd med situationen i Chelsea. Arkivbild.
FotbollTT-Reuters

Romelu Lukaku trivs inte i Chelsea.

Den belgiske anfallsstjärnan är kritisk mot tränaren Thomas Tuchels taktik.

Jag får inte ge upp, säger han till Sky Sports.

Annons

Annons

Han värvades till Chelsea från Inter i sommar för 115 miljoner euro, nästan 1,2 miljarder kronor. Men en vristskada följt av coronasmitta har gjort att det blivit sparsamt med speltid de senaste månaderna.

Den 28-årige anfallaren har dock hunnit med att göra sju mål på totalt 18 framträdande den här säsongen. På onsdagskvällen var han tillbaka i startelvan i ligaspelet för första gången sedan oktober och noterades för lagets enda mål i 1–1-matchen mot Brighton.

Men Lukaku trivs inte särskilt bra i Londonklubben för tillfället.

Efter två år i Italien, där jag jobbade mycket med Inters tränare och näringsfysiologer, så mår jag bra fysiskt. Men jag är missnöjd med situationen, säger han till Sky Sports.
Tränaren (Thomas Tuchel) har valt att spela med ett annat spelsystem. Jag får inte ge upp och måste fortsätta kämpa och vara professionell.

Han hade två framgångsrika säsonger i Inter som han krönte med att vinna Serie A innan han lämnade klubben. Lukaku hoppas att han får möjligheten att återvända till Milanoklubben någon dag.

Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att jag kan återvända till Inter, inte i slutet av min karriär, utan när jag fortfarande spelar på en bra nivå och förhoppningsvis kan vinna mer, säger han.
Jag har alltid sagt att jag har Inter i mitt hjärta. Jag kommer att komma tillbaka, jag hoppas verkligen det. Jag är förälskad i Italien.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.