Melania Trump hyllade maken: "Autentisk"

Melania Trump höll sitt tal från Vita huset.
Melania Trump höll sitt tal från Vita huset.
USATT-AFP-Reuters

Efter offensiva och till viss del aggressiva tal från två av president Donald Trumps barn, Eric och Tiffany, valde hans fru – USA:s första dam Melania Trump – att avsluta den andra dagen av Republikanernas konvent med en mildare och mjukare ton.

Annons

Annons

Jag vill inte använda den här dyrbara tiden för att attackera den andra sidan. Som vi såg förra veckan leder den typen av prat bara till att landet splittras ytterligare, sade hon inför en publik i Vita husets trädgård, med hänvisning till Demokraternas konvent förra veckan.

Hon valde bland annat att uppmärksamma alla dem som har drabbats av coronapandemin.

Min djupaste sympati går till alla som har förlorat en närstående. Jag ber för dem som är sjuka eller lider. Jag vet att många människor är oroliga och att några känner sig hjälplösa. Jag vill att ni ska veta att ni inte står ensamma.

Melania Trump passade på att framhålla att de drabbade skulle lita på att hennes make kommer göra allt för att förbättra situationen.

Donald kommer inte att vila förrän han har gjort allt han kan för att ta hand om alla som drabbats av den här fruktansvärda pandemin.

Hon uppmanade därefter väljarna att ge presidenten fortsatt förtroende ytterligare en mandatperiod.

Han är en autentisk person som älskar sitt land och dess folk och vill fortsätta att göra det bättre, sade hon.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons