"När lammen tystnar"-huset till salu

Från vänster: Regissören Jonathan Demme och huvudrollsinnehavarna Jodie Foster och Anthony Hopkins stoltserar med sina Oscarsstatyetter för bästa regissör, bästa kvinnliga skådespelare respektive bästa manliga skådespelare efter att 'När lammen tystnar' dominerat prisutdelningen på Oscarsgalan 1992. Arkivbild.
Från vänster: Regissören Jonathan Demme och huvudrollsinnehavarna Jodie Foster och Anthony Hopkins stoltserar med sina Oscarsstatyetter för bästa regissör, bästa kvinnliga skådespelare respektive bästa manliga skådespelare efter att "När lammen tystnar" dominerat prisutdelningen på Oscarsgalan 1992. Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

Sugen på att bo som en seriemördare? Huset i vilket den skinnflående psykopaten Buffalo Bill (spelad av Ted Levine) bor i den Oscarsbelönade filmen "När lammen tystnar" är till salu, skriver New York Post.

Mäklarfirman som ansvarar för försäljningen av objektet, beläget i Perryopolis, Pennsylvania, anspelar också på Hollywoodkopplingen i en filmad rundvandring i huset, och lockar bland annat med säljargumentet "nästan hela USA har sett det här huset, men nu har du en chans att äga det".

Utgångspriset ligger på motsvarande 2,6 miljoner kronor, och då ingår inte Buffalo Bills fängelsehåla – de scenerna spelades in i en studio.

Annons

Annons

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons