A-
A+

Netflix firar "Tiger king"-jubileum med musikal

Joe Exotic stod i centrum för Netflix-dokumentären 'Tiger king'. Nu görs en dragqueen-musikal för att uppmärksamma ettårsjubileet av dokumentären. Arkivbild.
Joe Exotic stod i centrum för Netflix-dokumentären "Tiger king". Nu görs en dragqueen-musikal för att uppmärksamma ettårsjubileet av dokumentären. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

För ett år sedan satt tv-tittare världen över bänkade framför en av de märkligaste och mest beroendeframkallande dokumentärserier som sett dagens ljus. Nu firar Netflix "Tiger kings" ettårsjubileum – med en livesänd Tiktokmusikal.

Enligt Vulture får "Tiger queens: The Tiger king musical live on Tiktok" premiär den 28 mars på sociala medier-appen. Som titeln antyder rör det sig om en dragqueen-tolkning av serien med medverkande från "Rupauls drag race" i rollerna som Carole Baskin, Joe Exotic och "Tigern".

Ännu så länge är det inte känt om musikalen, som visas på Netflix Tiktok-konto, kommer att innehålla nyskrivna låtar eller om de medverkande tvingas framföra Joe Exotics egen musik, exempelvis den smäktande dängan "I saw a tiger".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

banner_sthlm

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Nu kan du prova News55 Premium i två veckor för endast 19 kr.

Prova idag och få tillgång till allt vårt innehåll!