A-
A+

NFL-stjärnan: "Jag är ingen aktivist"

Green Bay Packers Aaron Rodgers. Arkivbild.
Green Bay Packers Aaron Rodgers. Arkivbild.
Amerikansk fotbollTT-Reuters

Efter att ha testats positivt för covid-19 och blivit kritiserad för sina kommentarer kring varför han inte valt att vaccinera sig har NFL-stjärnan Aaron Rodgers uttalat sig.

Jag är en idrottsperson, jag är ingen aktivist, säger Green Bay Packers quarterback i tv-programmet "Pat McAfee Show".

Annons

Annons

Förra veckan hamnade den amerikanska fotbollsstjärnan Aaron Rodgers, utnämnd till NFL:s mest värdefulla spelare förra säsongen och Super Bowl-mästare 2011, i blåsväder efter att ha testats positivt för coronaviruset och missat bortamatchen mot Kansas City Chiefs i söndags.

37-åringen sade att han var "immuniserad" mot viruset innan han sedan redogjorde för varför han, enligt egen utsago, av medicinska skäl och allergi valt att inte ta vaccin mot covid-19.

På tisdagen framträder han i amerikanska tv-programmet "Pat McAfee Show" och ber där om ursäkt om någon har känt sig vilseledd. Green Bay Packers-stjärnan hoppas vara tillbaka i spel hemma mot Seattle Seahawks på söndag.

Jag ska komma tillbaka till det som jag gör bäst, och det är att spela boll. Jag delade min åsikt och den baserades på flera studier. Ytterligare åsikter kommer jag att behålla mellan mig själv och mina läkare, säger Aaron Rodgers.

Utan storstjärnan på planen förlorade Green Bay blott för andra gången på nio matcher den här säsongen, med 7–13 mot Kansas City. Quarterbackreserven Jordan Love ersatte då Rodgers.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.