A-
A+

Norrbotten fick besök av James Bonds bilar

Skådespelaren Daniel Craig spelar James Bond för sista gången i 'No time to die', som väntas ha premiär i oktober. Arkivbild.
Skådespelaren Daniel Craig spelar James Bond för sista gången i "No time to die", som väntas ha premiär i oktober. Arkivbild.
FilmTT

Norrbotten har fått finbesök – i form av James Bonds berömda bilar. I största hemlighet har en blixtsnabb inspelning ägt rum någonstans kring Abisko, nordväst om Kiruna, rapporterar Norr Media.

Annons

Annons

Annons

Annons

Ögonvittnet Calle Mörtberg berättar att James Bonds klassiska bilar endast stannade i Abisko i några timmar på onsdagen.

Nu drar de iväg direkt till Göteborg, sedan tar de färjan till England. De har bara varit här över dagen, den bilen kom någon gång på förmiddagen och nu har de nog redan åkt, säger Mörtberg.

Han berättar att en gammal Aston Martin Vantage V8, med samma registreringsnummer som den som syns i "Iskallt Uppdrag" från 1987, stod vid Trafikverkets gamla vägstation i Abisko. Dessutom fanns även en ny Aston Martin på plats. Mörtberg tog flera bilder på bilarna i fråga, som tidningssajterna har publicerat.

Båda bilarna kommer enligt uppgifter att synas i den nya Bondfilmen "No time to die", som väntas ha sin uppskjutna premiär i oktober. Detaljerna om vad som filmades i Norrbotten är hemliga, men väntas användas i kommersiellt syfte och inte i själva filmen.

"No time to die" är den 25:e i ordningen med agent 007 och blir den sista med Daniel Craig i titelrollen.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova på vårt medlemskap för endast 19 kr