A-
A+

Paradox presenterar "Victoria 3"

Paradox har presenterat uppdateringar till 'Crusader kings III', som syns på bilden. Man avslöjar också nyheter om strategispelet 'Victoria 3'. Arkivbild.
Paradox har presenterat uppdateringar till "Crusader kings III", som syns på bilden. Man avslöjar också nyheter om strategispelet "Victoria 3". Arkivbild.
NöjeTT

Annons

Annons

Svenska Paradox arbetar med "Victoria 3", avslöjar bolaget vid sin mässa PDXCON, som i år sker i digital upplaga.

Paradox Development Studio i Stockholm står för utvecklingen i strategispelet, som beskrivs som en av de mest efterlängtade uppföljarna i bolagets historia.

Det rör sig om en samhällssimulator som utspelar sig från 1836 fram till sekelskiftet, där spelaren tar kontroll över en av dussintals länder. Skaparna lovar att behålla djupet, men också göra titeln med inbjudande än tidigare spel i serien för nybörjare.

Jag trodde aldrig att jag skulle få vara en del av presentationen av "Vicky 3". Jag har gåshud, sade vd Ebba Ljungerud, som stod som värd vid en videopresentation av bolagets spelnyheter.

När "Victoria 3" släpps är oklart. Paradox presenterade också expansioner och uppdateringar till bolagets stortitlar som "Crusader kings III" och "Stellaris".

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!