A-
A+

Rappare fälls – sköt Megan Thee Stallion

Tory Lanez fälls för att ha skjutit Megan Thee Stallion i foten. Bilden är ett montage.
Tory Lanez fälls för att ha skjutit Megan Thee Stallion i foten. Bilden är ett montage.
MusikTT-AP

Rapparen Tory Lanez fälls för att ha skjutit stjärnan Megan Thee Stallion i foten. Anklagelsepunkterna kan ge upp till 22 års fängelse.

Annons

Annons

Den 30-årige kanadensiska rapparen Tory Lanez, åtalad för att ha skjutit Megan Thee Stallion i foten, fälls av juryn för misshandel, vapenbrott samt för att ha avfyrat ett skjutvapen med grov vårdslöshet.

Meghan Thee Stallion, vars riktiga namn är Megan Pete, beskrev under rättegången hur hon och Lanez bråkat i bilen på väg från en fest hemma hos realitystjärnan Kylie Jenner i juli 2020. Bråket ska ha slutat med att Lanez ropade "Dansa, bitch!" och sköt mot hennes fötter med en pistol. Meghan Thee Stallion fick uppsöka läkare som tog bort kulfragment ur hennes fot.

I vittnesbåset under den uppmärksammade rättegången sade Meghan Thee Stallion att de båda hade haft en sexuell relation och att hon ångrar att hon berättat om händelsen. Hon uppgav också att Tory Lanez ska ha erbjudit henne en miljon dollar, motsvarande omkring tio miljoner kronor, för att hålla tyst om skjutningen.

Tory Lanez har nekat till anklagelserna och hävdat att det hela rör sig om ett svartsjukedrama och en komplott mot honom.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.