A-
A+

Ryan Gosling i nyversion "Ocean's eleven"

Ryan Gosling ska blåsa nytt liv i 'Ocean's eleven'-konceptet. Arkivbild.
Ryan Gosling ska blåsa nytt liv i "Ocean's eleven"-konceptet. Arkivbild.
FilmTT

Knappt har sommarens inspelning av komedin "Barbie" avslutats förrän Barbie och Ken, alias Margot Robbie och Ryan Gosling, ser ut att återförenas i ett nytt filmprojekt.

Annons

Annons

Enligt The Hollywood Reporte r ska de båda skådespelarna ligga i förhandlingar om roller i en kommande nyinspelning av "Ocean's eleven". Den nya versionen av actionkomedin ska utspelas i Europa under 1960-talet vara en föregångare till 2000-talets stjärnspäckade kuppfilmer.

Det var 2001 som Warner Bros. lanserade den första filmen i Oceans-serien med Steven Soderbergh som regissör och George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Andy García och Matt Damon i rollistan. Filmen var i sin tur en nyinspelning av "Storslam i Las Vegas" från 1960 med storstjärnor som Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr.

Kassasuccén "Ocean's eleven" drog in över 450 miljoner dollar över hela världen och det bestämdes raskt att göra två uppföljare, även dem med Soderbergh vid rodret. 2004 kom "Ocean's twelve " och 2007 "Ocean's thirteen".

Den kvinnliga spinoffen "Ocean’s 8" med Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter och Rihanna från 2018 förmodades vara sista kapitlet i kuppsagan, men nu ser konceptet alltså ut att leva vidare.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.