Skadad Messi missar nästa match

Lionel Messi har en vristskada och missar matchen mot Eibar. Arkivbild.
Lionel Messi har en vristskada och missar matchen mot Eibar. Arkivbild.
FotbollTT-Reuters

Lionel Messi fanns inte med när Barcelona tränade för första gången efter julhelgen. Stjärnan har en vristskada, vilket innebär att han missar tisdagens hemmamatch mot Eibar.

Annons

Annons

Annons

Annons

Enligt spanska medieuppgifter hade Barcelona gett sin stjärna extra julledighet hemma i Argentina efter en tuff höst. Men klubben uppger nu att Messi i själva verket missar tisdagens match på grund av en vristskada.

Han beräknas dock vara spelklar till matchen mot Huesca den 3 januari.

Messi har startat 17 av Barcelonas 20 matcher under säsongen hittills och gjort tio mål. Det är den poängmässigt sämsta starten på en säsong på 13 år för Messi, som i somras hamnade i en offentlig storkonflikt med Barcelona som stoppade honom från att lämna klubben.

Barcelona krävde att få 7,2 miljarder kronor för honom enligt den utköpsklausul som fanns i stjärnans kontrakt och konflikten hotade att gå till domstol innan Messi backade och stannade kvar i klubben.

Messi medgav i förra veckan att bråket påverkat hans form under hösten, men att han nu var lyckligare och fast besluten att göra sitt bästa för klubben, som för närvarande ligger femma i La Liga.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons