-
+

Sparkade Gina Carano gör film

Gina Carano. Arkivbild.
Gina Carano. Arkivbild.
FilmTT

"The Mandalorian"-stjärnan Gina Carano kommer att göra en film med den amerikanska kontroversiella sajten The Daily Wire.

Annons

Annons

Sajten, som beskrivs som konservativ, har bland annat fått kritik för att ha publicerat artiklar där man uttryckt skepsis mot klimatförändringar. Carano ska både spela huvudrollen och utveckla och producera filmen, som kommer att släppas exklusivt till sajtens medlemmar, uppger Deadline.

"Jag skickar ett direkt budskap om hopp till alla som lever i rädsla över avbokningar från den totalitära mobben. Jag har bara precis börjat att använda min röst som nu är friare än någonsin, och jag hoppas att det inspirerar andra att göra samma sak", säger Carano till Deadline.

Carano fick sparken från Lucasfilm, och lämnades vind för våg av sin agent, sedan en rad inlägg på hennes sociala medier uppmärksammats. Hon jämförde bland annat hur det är att vara republikan i dagens USA med judeförföljelsen i Nazityskland. Tidigare har hon fått kritik för att hon spridit konspirationsteorier om det amerikanska presidentvalet.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss