A-
A+

Spears memoarer över miljonen på en vecka

Britney Spears memoarer 'The woman in me' släpptes i slutet på oktober och har sålt bra, men än så länge inte bäst av alla kändisbiografier. Arkivbild.
Britney Spears memoarer "The woman in me" släpptes i slutet på oktober och har sålt bra, men än så länge inte bäst av alla kändisbiografier. Arkivbild.
LitteraturTT

Popstjärnan Britney Spears memoarer "The woman in me" har under den första veckan sålt cirka 1,1 miljoner exemplar i hemlandet USA. Det rapporterar bland andra Deadline.

"Jag lade ned mitt hjärta och själ i memoarerna och jag är tacksam för mina fans och läsare runt om i världen för deras orubbliga stöd", sade sångerskan i ett pressmeddelande från sitt förlag Gallery Books, en del av bokjätten Simon & Schuster.

Boken, som även finns på svenska, släpptes i USA den 24 oktober och hajpades av Spears på Instagram, där hon skrev att "The woman in me" var "den bäst säljande kändismemoaren i historien".

Hittills stämmer det inte riktigt, då den sålt sämre än vad Prins Harrys "Spare" gjorde under sin första vecka.

Däremot, noterar Deadline, har boksläppet stärkt strömmandet av Spears musikkatalog. Det handlar om en ökning på 24 procent i USA bara under en vecka.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.