A-
A+

Stjärnan om misshandeln: "Trodde jag skulle dö"

PSG:s Kheira Hamraoui (till höger), här i Barcelonatröjan, talar nu ut om misshandeln som hon råkade ut för i november. Arkivbild.
PSG:s Kheira Hamraoui (till höger), här i Barcelonatröjan, talar nu ut om misshandeln som hon råkade ut för i november. Arkivbild.
FotbollTT

I november förra året överfölls och misshandlades Kheira Hamraoui av två maskerade män.

Först nu bryter fotbollsstjärnan tystnaden om överfallet.

Jag trodde jag skulle dö den kvällen, säger PSG-spelaren till L'Équipe.

Annons

Annons

I november attackerades Hamraoui, 32, i Paris av två maskerade män som drog ut henne ur bilen som hon färdades i, och misshandlade henne. I bilen fanns även lagkamraten Aminata Diallo, som senare misstänktes för att ha legat bakom misshandeln. Diallo greps och förhördes, men släpptes och nekar till att ha haft något med saken att göra.

Fallet utreds fortfarande och först nu uttalar sig Hamraoui, som tvingades sy flera stygn på ben och händer, om händelsen.

Jag upplevde en otroligt våldsam attack. Två maskerade främlingar drog ut mig ur bilen och slog mig med järnrör på benen. Jag trodde jag skulle dö den kvällen. Jag skrek av smärta. Det var outhärdligt och jag har ett väldigt smärtsamt och tungt minne från det, säger hon till L'Équipe.

I april stängde Paris SG av Hamraoui då hon hamnade i slagsmål med lagkamraten Sandy Baltimore. Le Parisien uppgav dessutom för en månad sedan att det är mindre troligt att Hamraoui blir kvar i klubben till nästa säsong.

Hamraoui är inte uttagen i Frankrikes trupp till sommarens fotbolls-EM i England.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.