A-
A+

"Succession" slut efter fjärde säsongen

Syskonen Roy från serien 'Succession' – spelade av Jeremy Strong, Sarah Snook och Kieran Culkin. Säsong fyra börjar sändas nästa månad, det blir dock den sista säger skaparen Jesse Armstrong. Pressbild.
Syskonen Roy från serien "Succession" – spelade av Jeremy Strong, Sarah Snook och Kieran Culkin. Säsong fyra börjar sändas nästa månad, det blir dock den sista säger skaparen Jesse Armstrong. Pressbild.
TvTT

Annons

Annons

Om en månad kommer familjen Roy tillbaka i rutan, men den fjärde säsongen av serien "Succession" blir den sista, enligt skaparen Jesse Armstrong.

Jag har aldrig trott att det här skulle kunna fortsätta för evigt. Slutet har alltid varit lite närvarande i mina tankar. Från säsong två har jag försökt tänka: "Är det nästa, eller efter det, eller är det efter det?", säger Armstrong i en intervju med The New Yorker.

Beslutet togs i slutet av förra året när planeringen inför den fjärde säsongen inleddes, berättar Armstrong. Men han medger att han känner sig kluven inför att sätta punkt för serien som sedan premiären 2018 har vunnit 13 Emmys.

Armstrong säger dock att han inte utesluter någon form av spinoff i framtiden.

Jag tycker att den här arvshistorien som vi har berättat är komplett. Men jag känner också starkt att det kan finnas något annat i en närliggande värld, med personer i närheten eller med samma personer.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.