A-
A+

Tobias Brink siktar på revansch i STCC

'Med tanke på hur vi presterat de senaste åren så finns det bara ett sikte för 2021 och det är STCC-guldet', säger Tobias Brink.
"Med tanke på hur vi presterat de senaste åren så finns det bara ett sikte för 2021 och det är STCC-guldet", säger Tobias Brink.
STCCTT

Ännu en toppförare är klar för STCC. Det år Tobias Brink som är tillbaka för att utmana om segern i mästerskapet.

Annons

Annons

Annons

Annons

Förra året ledde Brink STCC inför sista tävlingshelgen. Men med full straffvikt i bilen klarade han inte av matcha de två andra toppförarna, Rob Huff och Robert Dahlgren, och hamnade till slut på tredje plats.

Nu år han ute efter revansch.

"Med tanke på hur vi presterat de senaste åren så finns det bara ett sikte för 2021 och det är STCC-guldet", säger Tobias Brink i ett pressmeddelande.

Brink gör sin femte raka STCC-säsong.

"Vi har inga illusioner om att det ska bli lätt. Mästerskapet ser ut att bli hårdare, men det ska vi använda som bränsle i vår satsning i år", säger han.

Startfältet för årets STCC börjar nu formera sig. Tobias Brink är den elfte föraren som formellt anmält sitt deltagande. Ytterligare förare för teamet kommer att meddelas inom de närmaste veckorna. Och ytterligare någon kan vara på väg in.

STCC har premiär på Ljungbyhed 4–5 juni.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

premium_musicquiz_v1

Är det din tur att vinna?