A-
A+

Tone Sekelius tar över nya "Paradise"

Tone Sekelius tävlade i Melodifestivalen i vintras, nu blir det reality-såpa. Arkivbild.
Tone Sekelius tävlade i Melodifestivalen i vintras, nu blir det reality-såpa. Arkivbild.
TvTT

Annons

Annons

Inspelningarna av omgjorda "Paradise" påbörjas inom kort i Mexiko och programmet ska nu "uppdaterats till en modern realityserie med fokus på samtida värderingar", enligt ett pressmeddelande.

Förändringarna sker efter det att två kvinnor våren 2021 anmält att de blivit utsatta för sexualbrott i samband med inspelningen av tv-programmet "Paradise hotel" i Mexiko. Utredningen om misstänkta sexbrott lades ned i våras då det inte går att bevisa brott.

Förändringarna innebär att deltagare inte längre måste bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

Dessutom blir det en ny programledare: Tone Sekelius, som skrev historia som den första transpersonen i Melodifestivalen, där hon tävlade med låten "My way".

"Det är en ny dag i paradiset – på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya 'Paradise'. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa", säger Tone Sekelius i en kommentar.

"Paradise" sänds på Viaplay i höst.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.