A-
A+

Vem blir nye James Bond?

Kan Lucien Laviscount bli näste James Bond? Vissa tror det. Arkivbild.
Kan Lucien Laviscount bli näste James Bond? Vissa tror det. Arkivbild.
NöjeTT

Tom Hardy, Aaron Taylor-Jones eller uppstickaren Lucien Laviscount? Spekulationerna om vem som blir näste James Bond går heta.

Annons

Annons

Daniel Craig spelade Bond i fem filmer varav den sista, 'No time to die', kom 2021. Pressbild.
Daniel Craig spelade Bond i fem filmer varav den sista, "No time to die", kom 2021. Pressbild.

Ända sedan det stod klart att Daniel Craig skulle avsluta sin tjänstgöring som James Bond 2021 har det spekulerats om vem som ska axla hjälterollen i den klassiska filmserien. Bondproducenten Barbara Broccoli har tidigare sagt att inget beslut skulle fattas förrän tidigast 2022 – nu är det 2023 och ännu vet vi inte vilken skådespelare som ska kliva i Bonds blodbestänkta brogues i nästa film.

Ingen Idris?

Men det finns ett gäng heta kandidater. "Venom"-stjärnan Tom Hardy toppar flera bettinglistor och har länge förekommit i spekulationerna. Det har även Idris Elba, som dock har slagit fast att han inte är intresserad.

The Esquire lyfter även fram namn som Andrew Garfield ("Spiderman") och Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass", "Bullet train"). Men det snackas även om Cillian Murphy, som nyligen spelade i den sjätte och sista säsongen av succéserien "Peaky Blinders", och Henry Cavill, som bland annat har spelat Stålmannen och i tv-serien "The Witcher".

Annons

Annons

Nykomling

En nykomling i spekulationerna är skådespelaren Lucien Laviscount. Hans medverkan i Netflix-serien "Emily in Paris" har gjort att allt fler har fått upp ögonen för honom, och tidningar som NME rapporterar att han har en god chans att knipa den åtråvärda rollen.

Skådespelaren som får uppdraget måste dock vara beredd på ett långt åtagande.

När vi rollsätter Bond innebär det ett 10 till 12 år långt åtagande. Det är inte för alla, har Barbara Broccoli tidigare sagt.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.