A-
A+

West Ham värvar brasse för rekordsumma

Lucas Paqueta, här i Lyontröjan, är klar för West Ham. Arkivbild.
Lucas Paqueta, här i Lyontröjan, är klar för West Ham. Arkivbild.
FotbollTT

West Ham har gjort klart med en prestigevärvning. Den brasilianske landslagsmannen Lucas Paquetá hämtas in för en rekordsumma, meddelar klubben på sin webbplats.

Annons

Annons

Paquetá har skrivit på ett femårskontrakt med "The Hammers".

"Jag är extremt glad över att vara här. Jag hoppas att det här är början på en njutbar resa och hoppas att min tid här kommer vara fruktsam", säger 25-åringen till klubbens hemsida.

Han hämtas in från franska Lyon och står noterad för 21 mål och 14 assist på 80 matcher. Han har tidigare representerat italienska storklubben Milan men imponerade föga och såldes till Lyon. Väl där har han presterat så pass bra att han tagit en ordinarie tröja i Brasiliens landslag bredvid stjärnor som Neymar. 33 landskamper och sju mål har det blivit för Paqueta.

"Han är en spelare som jag beundrat på avstånd under en lång tid. Han är väldigt talangfull och vi är glada att kunna addera internationell toppklass till truppen", säger West Hams tränare David Moyes.

Någon exakt övergångssumma framgår inte men klubbens tidigare transferrekord var Sébastien Haller för 49 miljoner pund, motsvarande 561 miljoner svenska kronor.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.