A-
A+

Zlatan-film flyttas igen – oklart premiärdatum

Filmen 'Jag är Zlatan' bygger på självbiografin med samma namn som Zlatan Ibrahimovic skrev tillsammans med David Lagercrantz. Arkivbild.
Filmen "Jag är Zlatan" bygger på självbiografin med samma namn som Zlatan Ibrahimovic skrev tillsammans med David Lagercrantz. Arkivbild.
FilmTT

Annons

Annons

De nya restriktionerna sätter på nytt käppar i hjulet för storfilmen "Jag är Zlatan", som flyttas fram ännu en gång. Något nytt premiärdatum har inte satts.

"Vi är väldigt ledsna över att behöva ta det här beslutet, men för att ge filmen de möjligheter att möta den publik som den förtjänar är detta nödvändigt", säger producenten Fredrik Heinig i ett pressmeddelande.

Beslutet togs till följd av de nya restriktioner som träder i kraft på onsdag och som bland annat innebär ett publiktak på 500 personer.

Filmen om den svenske fotbollsgiganten, som bygger på den bästsäljande självbiografin med samma namn, skulle ursprungligen ha haft premiär i september förra året. Med anledning av biografernas dåvarande coronarestriktioner flyttades premiären till 14 januari, men nu är det alltså oklart när "Jag är Zlatan" kommer att gå upp.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Prova Premium i en månad för endast en krona.