A-
A+

Zlatan lyckönskade Kulusevski inför VM-kvalet

Dejan Kulusevski under en träning inför Sveriges VM-kvalmatch mot Kosovo. Arkivbild
Dejan Kulusevski under en träning inför Sveriges VM-kvalmatch mot Kosovo. Arkivbild
FotbollTT

I klubblaget Juventus har speltiden varit knapp. Men i Janne Anderssons landslag är Dejan Kulusevski numera given.

Jag är glad över att vara här, jag är bekväm här och mår bra här, säger han.

Annons

Annons

I Juventus har Dejan Kulusevski den här säsongen mestadels varit inhoppare under den italienska storklubbens nygamle tränare Massimiliano Allegri.

Vi har börjat vinna lite på slutet, jag har inte spelat så mycket. Men det är på bättringsvägen. Jag hoppas att jag får spela mer och vinna matcher som vi gör just nu, säger han på en presskonferens.

I det svenska fotbollslandslaget, som på lördag möter Kosovo på Friends arena i VM-kvalet, är situationen en annan för 21-åringen. Efter sommarens EM-slutspel, där Kulusevski ställdes åt sidan inledningsvis efter att ha drabbats av covid-19, har han spelat desto mer.

Och haft en central roll.

Jag älskar att vara här. Det är två bra matcher, och det kommer att bli kul att spela. Jag har haft två bra träningar hittills så det känns mycket bra, säger Kulusevski.

Zlatan Ibrahimovic togs först ut till den här landslagssamlingen, men tvingades senare lämna återbud på grund av den skada som hållit anfallsveteranen borta från spel en längre tid. Kulusevski träffade Ibrahimovic bara för några dagar sedan – på storstjärnans 40-årsfest.

Det var jättekul att vara där. Kul att umgås med sådana som han. Jag hade en bra kväll, säger Kulusevski som fick en lyckönskning av Ibrahimovic inför de stundande VM-kvalmatcherna mot Kosovo och Grekland (på tisdag, och på hemmaplan).
Han sade bara att kör hårt och vinn de här två matcherna.
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.