A-
A+

Zlatan tillbaka – kan göra comeback i helgen

Zlatan Ibrahimovic på läktarplats i Milans 2–0-seger mot Venezia på San Siro den 22 september. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic på läktarplats i Milans 2–0-seger mot Venezia på San Siro den 22 september. Arkivbild.
FotbollTT

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i full träning med Milan och kan göra comeback i lördagens Serie A-match hemma mot Hellas Verona, enligt flera italienska medier.

Annons

Annons

Zlatan Ibrahimovic, som i somras missade fotbolls-EM på grund av den knäskada han ådrog sig i ligamötet med Juventus i maj, har endast stått för ett inhopp under inledningen av den här säsongen. Den 12 september spelade han en halvtimme och gjorde Milans 2–0-mål i segermatchen hemma mot Lazio i Serie A.

Sedan dess har den svenske anfallsveteranen haft ytterligare skadekänningar och missat totalt sex klubblagsmatcher, fyra i ligan och två i Champions League. Dessutom tvingades stjärnspelaren att tacka nej till landslagsspel med Sverige i VM-kvalmatcherna mot Kosovo (3–0) och Grekland (2–0).

Nu rapporterar flera italienska medier att Ibrahimovic är tillbaka i full träning och aktuell för comeback när Milan tar emot Hellas Verona i omstarten av den italienska ligan på lördag.

Om "Ibra" kommer till spel blir det hans första match som 40-åring, en hög ålder för en internationell toppfotbollsspelare, efter att han fyllt år den 3 oktober.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons

Annons

Be om att bli uppringd

Mejla oss

390kronor

Vår Premiumtjänst fyller ett år – det firar vi med ett kanonerbjudande! Du får ett helår för endast 390 kronor.