News55

Därför stoppades idrottsstjärnor på Arlanda

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 05 juli 2022Publicerad: 05 juli 2022

På väg mot VM-lägret i USA blev tre av de svenska idrottsstjärnorna stoppade på Arlanda och tvingades i sista sekund boka om sina biljetter.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Daniel Ståhl, Kajsa Bergqvist och Simon Pettersson var alla tre på väg till USA och det svenska VM-lägret. De kom dock inte längre än till flygplatsen utan blev istället några av de första offren för SAS-strejken. Innan de fick besked om att planet inte skulle lyfta hade de redan hunnit checka in sitt bagage och gått igenom säkerhetskontrollen, skriver Sportbladet.

– Ja, det var ett väldigt sent besked och fick olika bud av personalen, där en sa att vi skulle sätta oss på flyget till Köpenhamn och en annan att vi skulle gå och hämta ut vårt incheckade bagage igen, säger Petra Ericsson, svenskarnas team manager.

Det hela slutade med att de tvingades boka om biljetterna. De vet fortfarande inte varför planet blev inställt. Simon Pettersson, Daniel Ståhl och Fanny Roos stressade dock inte över situationen utan anpassade sig istället. Planen var att de skulle ha tränat när de kom fram, istället flyttade de passet till innan resan.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS