News55

Här visar sig Putins påstådda flickvän

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 24 apr. 2022

Kvinnan som under flera år påståtts vara i ett förhållande med den ryske ledaren Vladimir Putin har nu för första gången på månader setts i offentligheten.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sedan president Vladimir Putins och Rysslands invasion av Ukraina har nära och kära till den ryska ledaren inte synts till. Det har cirkulerat misstankar om att han håller dem gömda i alperna i ett lyxhus. Göteborgs Posten skriver att en av dessa personer misstänks vara Alina Kabajeva. Alina Kabajeva är en före detta OS-gymnast och har uppgetts vara mamma till flera av Putins barn. 

Man har inte sett till Alina Kabajeva sedan Ryssland inledde invasionen. I veckan syntes hon dock på sociala medier då en rad olika bilder på henne publicerades på Instagram. Bilderna visar att den före detta idrottsstjärnan var med under repetitioner inför en gymnastikfestival som är uppkallad efter henne själv, Festival of Alina Kabajeva.  

Det finns inga bekräftade uppgifter på att hon har en relation med den ryska presidenten, inte heller att hon är mamman till flera av hans barn. Dock har ryktena florerat under en längre tid. Alina Kabajeva har bland annat vunnit både OS-guld och OS-brons i gymnastik. 

Författare: Jessika Bouveng

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS