Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 08 apr. 2024Publicerad: 08 apr. 2024

Danielle Collins har redan bestämt sig för att lägga av efter säsongen. Då spelar amerikanskan sitt livs bästa tennis. 30-åringen tog sin andra raka WTA-titel när hon följde upp skrällen i Miami med seger i Charleston. I finalen besegrades ryskan Daria…

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ska lägga av i år – vann andra rakaLynne Sladky/AP/TTDanielle Collins. Arkivbild.TennisTT-AP Danielle Collins har redan bestämt sig för att lägga av efter säsongen. Då spelar amerikanskan sitt livs bästa tennis. 30-åringen tog sin andra raka WTA-titel när hon följde upp skrällen i Miami med seger i Charleston. I finalen besegrades ryskan Daria Kasatina med 6–2, 6–1.Jag försöker bara få det här tåget att rulla. Och bara vara där ute på banan och inte tänka så mycket på vad som ska ske sen, säger Collins. I gruset i Charleston rullade tåget som det skulle och Collins förlorade bara ett enda set under turneringen. Amerikanskan har på tre veckor klättrat från 53:e plats på rankningen till 15:e plats.