5 anledningar till varför alla borde ha SkimSafe-kortet i plånboken

En mobiltelefon. Det är allt tjuven behöver för att länsa ditt konto – och det tar inte mer än ett par sekunder. Med en mobilapp eller avläsare kan dina kortuppgifter bli kopierade trådlöst utan att du märker något.

News55

Annons

Annons

Visste du att de nya kontaktlösa korten trådlöst kan skimmas? Tyvärr har det blivit enklare för tjuvar att få tag på kortuppgifter. När de kontaktlösa korten, som du enkelt kan blippa i kassan för att betala infördes, uppstod en ny typ av skimming – trådlös skimming. Lika enkelt som du blippar ditt kort i kassan kan tjuvar idag skimma ditt kort helt trådlöst och sedan använda dina kortuppgifter för att handla med. Men det finns en lösning: SkimSafe-kortet, ett skyddskort med inbyggd störsändare som stoppar trådlös skimming.

Passa på: Här är superkortet som skyddar dig mot trådlös skimming. Nu endast för 299 kr – och gratis frakt.

Oslagbart sätt att skydda sig mot trådlös skimming

Det har fram tills i dag varit svårt att skydda sig mot trådlös skimming. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan du känna dig helt säker och slipper vara orolig för att ditt kort ska bli kapat. Här är fem anledningar till varför alla borde ha ett SkimSafe-kort i plånboken.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – här kan du köpa skyddskortet.

1. Använder den senaste tekniken

Den moderna SkimPower®-tekniken i skyddskortet gör det omöjligt för tjuvarna att läsa av dina kortuppgifter trådlöst. Den inbyggda störsändaren i kortet aktiveras automatiskt vid ett trådlöst skimming-försök och gör att du får ha dina kortuppgifter i fred. Kortet har en livslängd på minst fem år innan det måste bytas ut mot ett nytt. Varje enskilt skyddskort genomgår omfattande kvalitetskontroller så att man som konsument ska kunna känna sig hundra procent säker.

2. Enkelt att använda

Skyddskortet är extremt enkelt att använda. Det enda du behöver göra är att placera Skimsafe-kortet i din plånbok bland dina andra kort. Skyddskortet skyddar upp till 4 betalkort på varje sida, alltså totalt 8 kort.

3. Passar alla plånböcker 

Skyddskortet är utvecklat så att alla ska kunna skydda sig. Kortet ser ut som ett helt vanligt bankkort och passar därför alla olika typer av plånböcker och korthållare. Du behöver därför inte köpa någon ny plånbok eller korthållare för att skydda dina kortuppgifter från trådlös skimming.

4. Slipp oroa dig på semestern

Med SkimSafe-kortet i plånboken är du helt skyddad mot trådlös skimming var, du än befinner dig. När vi är utomlands är vi ofta uppmärksamma på traditionella ficktjuvar. Det man kanske inte tänker på är att tjuvar idag kan skimma dina betalkort trådlöst, utan att du märker det. Har du SkimSafe-kortet i plånboken kan du därför njuta av resan utan att oroa dig för trådlös skimming.

5. En billig investering

Alla får just nu ett skyddskort från SkimSafe för endast 299 kr. Kortet finns att köpa på SkimSafes hemsida, och just nu får alla som beställer även fri frakt på sin order. Skyddskortet finns även i butik hos bland annat Clas Ohlson, Elgiganten och Mediamarkt. Det är en billig investering för att hålla moderna ficktjuvar på avstånd.

Beställ skyddskortet som skyddar dig och din familj mot trådlös skimming här!

Annons

Annons

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos Clas Ohlson, Elgiganten och MediaMarkt.

Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Annons