News55

Det har skakat Taylor Swift djupt

Taylor Swift
Superstjärnan Taylor Swift bryter nu tystnaden om sin skräck efter den planerade terrorattacken mot hennes show i Wien. (Foto: TT/arkivbild)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 22 aug. 2024Publicerad: 22 aug. 2024

“Det var hemskt… en helt ny känsla av fruktan”, skriver megaartisten Taylor Swift i ett Instagram-inlägg.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det som skrämt superstjärnan är förstås den terrorattack som avvärjdes i sista stund av polis i Österrike.

Taylor Swift skulle uppträda på Ernst Happel-stadion i Wien tre dagar, den 8-10 augusti, och sammanlagt 170 000 fans beräknades att komma.

Dagen innan avslöjade polisen terrorplanerna mot arenan och nu bryter Taylor Swift sin långa tystnad om skräcken, skriver Expressen.

Taylor Swift: Hemskt att behöva ställa in shower

Under de sista fem spelningarna av den europeiska delen av “The Eras Tour” har hon inte yppat ett ord om händelsen utan i stället trotsat rädslan och klivit upp på scenen på Wembley i London.

“Att gå upp på scenen i London var en bergochdalbana av känslor. Att behöva ställa in våra shower i Wien var hemskt. Orsaken till att de ställdes in fyllde mig med en helt ny känsla av fruktan och våldsamt mycket skuldkänslor eftersom så många människor hade planerat att komma till showerna”, skriver Taylor Swift på Instagram, berättar Expressen.

Hon tackar myndigheterna för att ha stoppat en blodig katastrof och uttrycker sin glädje och lycka över sina fans kärlek och sammanhållning efter händelsen.

“Min prioritet var att avsluta vår Europaturné på ett säkert sätt och det är med stor lättnad jag kan säga att vi gjorde det.”

ANNONS

Missa inte: Artur Ringart: Gillar att Swift sprider kärlek News55

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS