News55

Jane Seymour: Ingen trodde att jag kunde vara rolig 

Jane Seymour: Ingen trodde att jag kunde vara rolig
West Hollywood 2024/01/14. Jane Seymour vid AMC Networks möte på restaurang Lavo. (Foto;Richard Shitwell/Invision/AP/CAPS109
Cecilia Bolter
Cecilia Bolter
Uppdaterad: 14 maj 2024Publicerad: 14 maj 2024

Jane Seymour kan faktiskt vara rolig, men ingen trodde det innan hon spelade med i filmen Wedding Crashers 2005. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

“Alla var chockade. De kunde inte tro att jag kunde vara rolig. Efter Wedding Crashers har jag gjort massor av komedi – riktigt bra dessutom” berättar Jane Seymour, enligt nättidningen Nine.

Wedding Crashers var en stor succé. Storyn handlar om två vänner, John och Jeremy som med knep och lögner bjuder in sig till bröllopsfester och raggar upp kvinnor. Allting tar ändrad riktning när John blir kär i en känd politikers dotter, Claire Cleary, spelad av Rachel McAdams. Jane Seymour spelar mamman, Kathleen Cleary och Christopher Walken spelar pappan, den kände politikern.

Aktuell som självständiga Harry – Järnladyn

På senare år har Jane Seymour spelat i bland annat Harry Wild som hon själv producerat. Serien är nu aktuell med säsong tre och hon spelar en pensionerad litteraturprofessor, Harriet eller Harry, som på äldre dar bytt karriär. 

Det är en uppsluppen komedi och lagom med spänningar.

“Jag är verkligen inte rädd för att spela gammal,” berättade Jane Seymour nyligen för CNN. Rollen Harry är hennes egen ålder dessutom  – 70 plus. 

Det som lockade till rollen var att spela en självständig kvinna runt sjuttio som med starkt driv och nyfikenhet blir detektiv på äldre dar. Hon smuttar dessutom lite för mycket rödvin. 

”Ingen roll är för obetydlig eller för känslomässig för mig. Utanför filmen gör jag alltid något, stort som smått – exempelvis målar och skapar jag. Dessutom är jag filantrop.”

ANNONS
Jane Seymour för "Maestro" vid Academy Museum of Motion Pictures
Los Angeles 2023/12/12. Jane Seymour för “Maestro” vid Academy Museum of Motion Pictures. (Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/CAJS212
ANNONS

Bättre sex än någonsin

”Just nu är sexet mer passionerat och underbart än något jag någonsin kan minnas att jag upplevt” har Seymour offentligen gått ut med. Aftonbladet avslöjar.

Det tog henne fyra skilsmässor och lika många barn innan hon insåg att relationerna också borde handla om henne. Inte bara männen.

Den stora passionen som Jane Seymour äntligen funnit är den 73-årige läkaren John Zambetti. Ingen av dem hade några planer på att börja om med ny partner i livet, men ödet förde dem samman och det blev en perfekt matchning.

Läs också:

Så smarta är kändisar och politiker – Här är resultat på deras högskoleprov

ANNONS

AI tar över kändisarna – “en skrämmande ny värld”

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Cecilia Bolter
Cecilia Bolter

Erfaren journalist som bevakar ämnen som samhälle, hälsa, livsstil och trender för News55

Cecilia Bolter
Cecilia Bolter

Erfaren journalist som bevakar ämnen som samhälle, hälsa, livsstil och trender för News55

ANNONS