News55

Tidning ringde om Suzanne Reuters död: "Hemskt"

Suzanne Reuter
Suzanne Reuter, 72, berättar om den fruktansvärda händelsen när en tidning ringde hennes son och frågade om han kunde bekräfta hennes död. (Foto: Tim Aro/TT)
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 26 sep. 2024Publicerad: 26 sep. 2024

Det var sonen Simon Pontén, 38, som fick ta emot det plumpa samtalet – han bröt ihop: “Kan du bekräfta att din mor Suzanne Reuter är avliden?”

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

På senare år har vi mest sett välmeriterade skådespelaren Suzanna Reuter, 72, i Ica-reklamen på tv.

Men många är de tv-succéfilmer och serier som vi sett den populära skådespelaren i. Exempelvis i Rederiet och Svensson Svensson, Lorry och filmen Yrrol och mycket annat.

Hon är nu aktuell i Över Atlanten, som sänds på Kanal 5 och Max, berättar Hänt och konstaterar att Suzanna Reuter avslöjar en skakande händelse i programmets fjärde avsnitt.

Suzanne Reuter: Min son blir likblek

Suzanne säger först att det skulle kunna hända något oväntat under äventyret på det mäktiga havet Atlanten, men tillägger att hon också slår bort den tanken snabbt.

Sedan säger hon att dödsbesked går att få på olika sätt och berättar om när en tidning mycket klandervärt ringde hem till hennes son då Suzanne håller sitt eget telefonnummer hemligt.

“Och det här är så hemskt, då säger de tidningens namn och sen frågar “kan du bekräfta att din mor Suzanne Reuter är avliden?”, skriver Hänt och fortsätter citera Reuter:

“Och hans flickvän, mamman till barnen, är ju där. Han blir likblek, grön, håller sig i kylskåpet för att inte svimma, ringer mig snabbt som fan när jag hade telefonen med mig och kunde svara. Så kan det gå ibland.”

ANNONS

Läs även: Suzanne Reuter sjunger ut om sitt dubbelliv News55

ANNONS

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS