News55

Carina Bergfeldts besked: "Maken vill inte"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 12 juni 2022

Journalisten Carina Bergfeldt har länge varit bosatt i USA men är numera stationerad hemma sedan en tid tillbaka. Nu berättar hon om maken Jespers definitiva besked.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Hon är utrikeskorrespondenten som kom hem och fick sin egen talkshow, namngiven efter henne själv, Carina Bergfeldt. Numera har hon hunnit blivit 41, och efter flera år i USA där hon kuskat runt i olika stater för att leverera saklig journalistik för SVT har hon nu hunnit gifta sig med kollegan Jesper Zølck samt fått sonen Hamilton, 2.

 Nu har familjen tagit ett fast beslut, eller det är Jesper som varit tydlig med planerna för den fortsatta familjebildningen.

–  Nej, vi kommer inte skaffa fler barn. Jesper var väldigt tydlig med att det bara blir ett barn, berättar Carina, i Svensk Damtidning.

Och en del kanske kan vara att logistiken blir tuff med två journalister som ibland är på resande fot, trots att de löst det med avlastning.

– Det fungerar ändå ganska bra. Däremot pusslar vi mycket med logistiken… Men Hamilton är verkligen lugn, glad och trygg. Han har dessutom ett bra backupnät med min mormor och Pekka Heino. Det är helt otippat att just Pekka Heino har blivit vår lekfarbror, säger Carina till Aftonbladet.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS